سوله
سوله ها از جذاب ترین سازه های معاری هستند که امروز در مکان های زیادی مورد استفاده قرار می گیرند و به چشم میخورند از مکان های کوچک گرفته تا کارخانجات بزرگ صنعتی و …
از جهت ساخت استقامت بالای این سازه ها و پیاده سازی در کوتاه ترین زمان مورد استقبال مشتریان قرر گرفته است.
از نظر صنعتی با دیگر سازه ها متفاوت است و طراحی آن کاری تخصصی و دقیق است که باید از فیلتر های زیادی مانند استحکام در برابر زلزله ، طوفان، میزان بار برف ، و… عبور داده شود تا به عنوان یک سوله مورد اطمینان تائید و مورد استفاده قرر داده شود.
اتصالات سوله
معمولاً اتصال اغلب قسمت های یک سوله بوسیله پیچ و مهره ، و در مواردی نیز از طریق جوش انجام میگیرد. به دلیل اینکه تمامی قطعات در کارخانه ساخته میشوند معمولاً عملیات نصب در چند روز خاتمه مییابد و این امر باعث صرفه جویی فراوان در وقت و هزینه شما میگردد.
امروزه با توسعه یافتن علم و تکنولوژی دیگر روشهای سنتی و قدیمی پاسخگوی نیازهای کنونی نمیباشند زیرا رقابت در دو زمینه قیمت و سرعت ساخت از بسیار زیاد شده و از اهمیت ویژهای بر خوردارند، به همین دلیل هماکنون روشهای ساخت سوله نیز تغییر کرده و از دستگاههایی نظیر (یو بی ام و کی اس پن) استفاده میشود که سرعت ساخت را تا حداقل ۵ برابر افزایش میدهند و قیمت تمام شده سازه را به میزان حداقل ۵۰ درصد کاهش میدهند.
استحکام سوله
سازهها به صورت ضد زلزله بوده چون بسیار سبک میباشند و در مقابل سرعت باد تا بیش از ۱۲۰ کیلومتر بر ساعت مقاوم هستند؛ همچنین به دلیل داشتن شیارهای متعدد بر روی سطح خود جریان هوا به عنوان یک پوشش عایق در آنها عمل میکند.
البته در مناطق بسیار سرد نظیر سیبری یا مناطق بسیار گرم میتوان از پوششهای پلی اورتان برای عایق استفاده کرد.
این سازهها بر روی یک فونداسیون سبک قابل اجرا هستند همچنین نیازی به جوشکاری ندارند.
انواع سوله از نظر ظاهر
- تک دهانه به صورت ۸
- دو یا چند دهنه با ستون مشترک به صورت ۸۸ یا ۸۸۸ یا ۸۸۸۸
- دو دهانه به صورت ۸۸
- قوسی
- چند ضلعی
سوله ها از نظر موارد استفاده
به سه نوع خرپایی ای و UBM و تیربرقی تقسیم میشود .
از سوله های UBM و تیربرقی نمیتوان در هر کاری استفاده کرد اما خرپایی محدودیتی ندارند از این جهت موارد استفاده از این مدل ها نیز بیشتر است مانند استفاده در
- مواردی که زیبایی وظاهر برای مشتری اهیت دارد ، از جهت انعطاف پذیر بودن بسیار مناسب است. مانند: تالار های پذیرایی
- مواردی که استحکام و امنیت و اندازه سوله مورد اهمیت است. مانند: سالن های ورزشی
- مواردی که استکحام برای نگه داری ماشین آلات صنعتی اهمیت دارد. مانند :سردخانه ها
- مواردی که نیاز است که محیط دارای تجهیزات و قابلیت هایی چون تهویه هوا , تجهیزات روشنایی ، تجهیزات گرمایشی و سرمایشی باشد، سوله خرپایی انتخاب مناسبی است. مانند: سالن های مرغداری
از جهت اینکه ساخت خرپایی نسبت به تیربرقی هزینه کمتری را در بر دارد و ساخت و راه اندازی آن سریع و نیاز به افراد متخصص ندراد این سوله بیشتر مورد کاربرد قرار میگرد.
از موارد استفاده میتوان به مصارفی مانند آشیانه تولید و نگهداری هواپیما، انواع انبارها، انواع تعمیرگاه ها، سالن های مرغداری و تالارها و سالن های ورزشی و … نیز اشاره کرد.
سوله های تجاری
از این نوع سازه ها در ساخت مرکز خریدها , پارکینگ ها , ساختمان های کوتاه تجاری , نمایشگاه های کتاب و ماشین , ادارات تجاری و .. نیز استفاده می شود.
ساختار و شکل ظاهری سازه ها در این نوع سوله ها باید با دقت و ظرافت خاصی صورت پذیرد تا سازه ی ساخته شده از نظر ظاهری زیبا و بی نقص باشد .
مراحل ساخت سوله
- اولین مرحله مربوط به انتخاب مکان و زمین مناسب از نظر جنس خاک است تا بسته به آن نقشه مورد نظر طراحی شود بعد از مرحله طراحی ساخت شروع میشود و بعد از آمادسازی مکان سازه مورد نظر به مکان نسب سوله منتقل میشود.
- مرحله دوم آن کامل کردن سقف است که بسته به نوع از مواد مختلفی همچون ورق های آلومینیونی همراه پشم شیشه یا ورق های سقفی یا سادویچ پانل های سقفی استفاده میشود.
- مرحله اخر دیوار چینی ، کف سازی و دیگر اجزای سوله می باشد که از مراحل پایانی ساخت به شمار می آیند.
سوله های استاندارد
ساخت این نوع نیز مانند سایر سوله هاست با این تفاوت که در ساخت این ها یکسری استانداردها و قوانین خاصی رعایت شود مثلا همین ابعاد که طول و عرض و ارتفاعشان باید در محدوده ی خاصی باشد.
ساخت این سوله ها نیز توسط مهندسین سازه صورت می گیرد که امری تخصصی و حساس به شمار می رود.
کارگاه قائم صنعت سپاهان از سال ۱۳۷۶ هجری شمسی فعالیت خود را در زمینه ساخت ساز های اتوماتیک، سقف های متحرک استخری ، سقف متحرک پلی کربنات، سقف های ثابت و… با پیشرفته ترین امکانات در این صنعت آغاز کرده و در حال خدمت به مشتریان است.
جهت اطلاع از قیمت ها و نحوه کار با ما تماس بگیرید.
[ratings]